Kidd dress til minne om innføring av karrieren Nike Zoom Fli

If you cant post anywhere else, you can post here.

Moderators: lugnutz, SHAQ

Kidd dress til minne om innføring av karrieren Nike Zoom Fli

Postby hulifang5656 » Fri Oct 19, 2012 8:02 am

Denne sesongen, veteran Jason - Jason Kidd tilbake til den utvidede familie av Nike. Ikke bare sette den siste fargen Zoom Flight Five. Og Nike er også forbereder å lansere sin karriere dress som må påtegninger stil Zoom Flight 95. http://www.addnikeshox.com University der Kidd, Mavericks, Suns, Nets fire par forskjellige fargemodeller. Den mest iøynefallende er at vi kan se i sålene Kidd selv eksklusive Logo.

Nike Livestrong 2012 Footwear Collection

Nike Nike sponsing legendariske syklist Lance Armstrong Livestrong bygge anticancer Foundation Nike Livestrong-serien. Ferie festival sesongen serien har kommet. Også i 1997 etableringen av Livestrong anticancer Foundation 15 års jubileum. I tillegg til den tidligere sett Nike Livestrong 2012 sports-serien. Det mest imponerende er at nevene den nye LunarMTRL + the LAF. Dette paret av begrenset bygge sko. Prinsippet om lette og pustende. Med den nyeste teknologien på Nike Lunarlon demping teknologi. Gi mest komfort i sykling. Samtidig er det et annet par Nike Free 3.0 sko to fargegjengivelse. Den Nike LunarMTRL + den LAF vil bare være begrenset i www.nikestore.com solgt.

Subcrew x adidas Originals ZX 700 joint sko Preview

Den nye felles forslaget planlegging oppstå flere ganger tidligere for å fange nok folk appetitt blant i Subcrew mange mastermind bilde Subcrew adidas Originals endelig eksponert. Denne gangen kan du se at valget av de mest populære i år. Født i 1980, adidas de legendariske sko Originals ZX-serien ZX 700 sko. Med Subcrew selv unikt designkonsept. Nike Free Run 2 Med en marineblå, grå og rød til å lage en unik Subcrew ånd. Ennå ikke informert om noen solgt. Men Subcrew gir oss en mulighet til å motta gratis sjeldne felles skoene ikke merke. Nå så lenge svaret på "Hva er Subcrew?" Dette problemet og sendes før 16 oktober info@subcrewreact.com en sjanse til å vinne en sjelden felles design!
hulifang5656
Not Banned Yet
 
Posts: 7
Joined: Fri Oct 19, 2012 7:39 am

Return to Penalty Box

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest