voordat een zeer hoge Dier hak Alice

If you cant post anywhere else, you can post here.

Moderators: lugnutz, SHAQ

voordat een zeer hoge Dier hak Alice

Postby sdfg7jkg » Thu Oct 18, 2012 3:07 pm

De zoetheid liefde stapte lelijke schoenen
Op aarde heb je je voorstellen wat massale scènes als de Anglo-Amerikaanse It Girl stemmen voor niet leuk aantal vergelijkbare gat schoenen, UGG lelijke schoenen te steken straat lopen? Op dit moment, de monniken schoenen is om te proberen om het schandaal rond de wereld van de goederen van een grimas, en van uw verschijning oogpunt er niet een slimme manier alleen buiten is een verbeterde versie van het vorige kwartaal stro schoenen, maar door om hun teen, evenals een stuk van stro toebehoren, weer dus dingen feestcultuur de vonk sloeg, de belangrijkste is de helft van de laatste grote hete moedwillige wijze leerlingen kunnen treden uit de praktijk lopen modieuze schoenen puntige schoenen, T-bar schoenen vroege winsten op vallen orders, maar niet niet betalen van de ketenen van gewicht. u kunt kopen een soort van meer lichtgewicht en comfortabele schoenen vallen tegen UV / SPF huid rivaal. Erfde de stijl gen pedaal, zon, absorberen zweet, ademend, handige vier-in-een effect komt rechtstreeks tot uiting, terwijl in de voorhoede van de mode, de Icon ons lichaam: Ondanks urenlang in de wereld van Hollywood kostuums en schoenen op het lichaam zich af , schijnt monniken het stro bodem op de Gossip Girl Blake Lively binnen de de schietpartij studio's zesde seizoen blijven profiteren overwegen om bij de opnameomstandigheden intermitterende Shuaixia crappy Hentian hoog, voeten naar een paar innemend schoenen; ontluikende mode-ster en ontwerper dubbele identiteit Elizabeth Olsen laatste dag afspraken, winkelen, film droeg de identieke dubbele monnik schoenen; ongelooflijk, het lijkt niets stijl stro schoenen, eigenlijk in de De Britse populaire It Girl Alexa Chung schoen, dan natuurlijk aangeprezen omdat de meeste recente van dit seizoen mode windwijzer. Mensen denken dat deze plotselinge mode vreemd en zal je waarschijnlijk niet in staat zijn om te helpen vragen: Als u gebruik maakt zo goed om schoenen te gebruiken?
De monniken schoenen in de naam van monniken opknoping, maar begon in de 14e eeuw in Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje, in aanvulling op het lichaam voor de schoen zal lichtgewicht en ademend comfort zijn, steeds frankrijk Nationale slippers en Saar Dana dansers speciale schoenen, eerst en vooral, als je komst van de meest beroemde Parijse ontwerper Yves Saint Laurent op de jaren 1960, de oorspronkelijke partij van aangepaste stro zolen, stro schoenen sinds vertakt naar een actrice 's hart goed te worden. Uiteraard kan je uiteindelijk gezien met T dit jaar het podium een ​​rietje schoenen zijn nog niet volledig wrijven van het merk, maar een tweede blik is niet echt moeilijk te vinden een aantal subtiele verschillen met betrekking tot de monnik schoenen met stro schoenen eerste, met stro bodem, nog niet Kylie van de voet geassocieerd met een aantal open teen stro sandalen Toe Jinguo, bovendeel, een vierkant is het logo, zeker, dat uw top is een must beetje strooien hoed op de kers teen op de taart. Denk er niet eens het is echt vorm kan slechts een gebloemde jurk jonge frisse schilderij symbolisch voor de beheersing van uw stijl dragen met de mode-tijdperk, Alexa Chung om stereotypen grond zal zwaar worden denim stuk broek gemengd met zoete riemen stro schoenen rijden samen , niet de moeite mannen en vrouwen onopvallend tegenovergestelde effect, planken een zwarte super standaard Britse It Girl. Gebrek aan voor de oceaan, Amanda Seyfried koos meer casual straat laden, zelfs kijken Xianggang staan ​​en pakte stukken Ju Jiafu houden om te uit gegaan, maar zijn niet laks op het assortiment accessoires - afdrukken sjaal en dan een paar monniken schoenen bewezen, willen mode spelen, Debu neem de ongewone manier!
Ten tweede zal het in vom tijd voor alleen de ster rond de voet van het aantal verschillende canvas zijn een keuze te maken uit! Een paar weken geleden, een geliefd vasteland van gunst tonen fashion blog geplaatst foto naar een van de Valentino kant monniken schoenen kunnen nu zien, fans volgde Baotuan aankoop echt niet zeggen, leidde een groep van meer nieuwe en interessante stijl monniken schoenen. Zoals, Tory Burch aan de magische formule met een volle zomer kleur hyun met een kleurenkaart om Round Super Grand Slam uit te voeren krijgen; Marc by Marc Jacobs werd op de voet achtervolgd door de gemorste palet kleur lijn is geen patroon om uw Tory Burch gelanceerd moeilijk! Monk schoenen met luipaard,Classic Short Boots, holle, weven, samen met andere populaire elementen onverbiddelijk kinderen naar totstandkoming van een enkel product aanbeveling kolom in de primaire mode publicaties,Genuine UGG Boots. Uiteraard u troosten 12 inch natuurlijke Uiteraard Als het aankomt op poten effect Nou ,cheap uggs on sale... Wie zegt dat monniken langbenige offerte modus patent schoenen? Ontwerpers eerder in afwachting van dit accent prachtige combinatie van de huidige heetste stoffen en materialen, misschien zelfs het kwartaal de dikke korst kind tij ook uitgebreid naar uw monniken schoenen lichaam, voordat een zeer hoge Dier hak Alice, slanke benen natuurlijk komen!
Zie hier, je wilt hebben monniken schoenen voordeel bereid terwijl in het hart. Het kan van essentieel belang zijn namens u in de vroege herfst van het leven modieuze casual schoenen, dragen in een mum van tijd af te vertrouwen met alleen voldoende is om u om te dragen naar je resort of winkelen en een paar vrienden, en met uit hen u echt niet kan zeggen dacht dat dit was interessant najaar! '
Related articles:
?tid=1787913&extra=

?mod=viewthread&tid=155258
sdfg7jkg
Not Banned Yet
 
Posts: 46
Joined: Fri Oct 05, 2012 5:20 am

Return to Penalty Box

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest